ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОВЕДЕНИ ДЕЙНОСТИ ПО ПРОЕКТ „ НИЕ СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ“ , № 2019-1-IT02-KA229-062153_4 ЗА ПЕРИОДА ОТ 21.04.2022 Г. ДО 25.03.2022 Г.

nie

Екипът за управление по проект ”Ние се забавляваме”, № 2019-1-IT02-KA229-062153_4 , финансиран по програма „Еразъм +” при СУ „СВ. Паисий Хилендарски“, с. Микрево посрещна  в училище своите партньори от Полша, Турция, Румъния и Италия- координатор на проекта на 21.03.2022г.Гостите бяха посрещнати с богата музикална програма, която впечатли всички присъстващи.

 Дейностите по проекта, свързани с творческо представяне -„Нашата страна, нашето населено място“ , бяха осъществени  с участието на учениците от съответните страни и учениците от нашето училище. Всеки от екипите успя да представи своите родни места с чудесни картини.

Среща с гостите от училищата на Полша, Турция, Румъния и Италия и екипът на домакините от България се проведе в Общинска администрация Струмяни и посещение на музея в село Струмяни със съдействието на заместник кмета на община Струмяни г-ца Фиданка Котева.

Дейностите продължиха и с представяне на театрална постановка от учители и ученици от СУ „Св. Паисий Хилендарски“  на тема „История на образованието. Бъдещето през  2136г.“ в читалище  „Братя Миладинови“, с. Микрево, която бе част от предвидените дейности по изпълнението на проекта.

Страници: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>